XS

SM

MD

LG

Over Cube Zorgmarketing

De mens achter de cliënt en de patiënt, de zorgconsument, verdient aandacht. Dit maakt de zorg effectiever. De mens achter de professional in de zorg verdient het trots te kunnen zijn op het werken in de zorg. Ook dit maakt de zorg effectiever. De mensen van Cube Zorgmarketing geloven dat het zichtbaar betrekken van de wensen en voorkeuren van de zorgconsument in de zorgverlening leidt tot een grotere consumententevredenheid, een grotere medewerkertevredenheid, een betere financiële basis en tot een hoger zorgrendement: dus zowel effectiviteit als efficiency.

Door organisaties te begeleiden en verbindingen te bestendigen …….

  • Leren we de mensen in de organisatie hoe je de werkelijke behoeften van de mens achter de cliënt kunt ontdekken en leren we hoe de kennis omgezet kan worden in de dienstverlening waar de zorgconsument het meest mee gebaat is.
  • Leren we de organisatie om duidelijk te zijn over de bijdrage van de organisatie aan het welzijn van de zorgconsument in de taal van de financier en leren we een optimale mix te kiezen tussen prijs en kwaliteit.
  • Leren we de mensen in de organisatie de zorgconsument centraal te stellen en in teams rondom de zorgconsument samen te werken en brengen we verschillende disciplines in een natuurlijke samenwerking bij elkaar.

Verbinden met data

Onze drijfveer is het beter (effectiever) laten functioneren van de zorg. Het is onze overtuiging dat er veel kennis en energie in zorgorganisaties niet optimaal wordt benut en soms zelfs verspild. Voorbeeld: de grote weerzin bij veel professionals tegen registraties en de onderbenutting van de mogelijkheden die data voor zorginstellingen hebben. Cube Zorgmarketing gelooft in het leggen van verbindingen door het geven van betekenis aan data. In onze optiek zijn de mogelijkheden van het geven van betekenis aan data haast onuitputtelijk, zeker als daar ook externe data en moderne datatechnieken een rol kunnen spelen. Het geven van betekenis aan data is de sleutel voor het maken van verbindingen in de zorg. Het is onze missie om deze verbindingen te realiseren.

Ons team

Herbert Keppels - Marketing strateeg

E-mail h.keppels@cubezorgmarketing.nl
Telefoon +31 (0)6 549 954 17
LinkedIn Bekijk LinkedIn profiel

Meer over Herbert…